17 thoughts on “Hoe zit het met routines? – Vraag het Google

 1. Het zou heel fijn zijn als je alarmen kon bewerken en ook pauzeren. Zeker in vakanties is het onhandig dat je elke dag om half zeven wakker gemaakt wordt 😂

 2. Waar blijven de routines?
  Antwoord: een nietszeggend verhaal.
  Geen reden waarom het zo lang duurt, geen planning, geen status…

  Nada noppes niks.

 3. Wanneer komt de Google API ter vervanging van de Nest API? Vooral de koppeling van de Nest Protects met mijn Hue lampen mis.

 4. Routines smourinus! Een concrete antwoord zal ik hier niet op krijgen maar … Wanneer gaat het mogelijk worden om door te vragen?

 5. Gaan die google routines er ook echt een keertje komen ? Google is al ruim een jaar bezig en in Nederland zijn er duizenden apparaten verkocht met de verwachting dat de beloofde routines zouden werken maar tot nu toe is er niets van terecht gekomen.
  Met uitzondering van een aantal vernielde google home mini apparaten en google home apparaten is Google nog steeds in gebreke, jawel in gebreke.
  Als je iets doet geloven, zoals met dit product overduidelijk is gedaan, dan moet je het ook waarmaken, als je dat nalaat of niet kan voldoen aan de door jou geschapen verwachtingen dan ben je dus, ook wettelijk gezien, in gebreke.
  Ik, en met mij duizenden andere Nederlandse kopers van uw product, wille u met klém vragen over de brug te komen met uw beloftes en o.a. de routines nu eindelijk eens te leveren.
  Duizenden Euro's zijn door ons aan u betaald voor een product wat, lief gezegd, magertjes voldoet en momenteel niets anders voorstelt dan een stemgestuurd licht knopje.
  DOE ER WAT AAN EN LEVER !!!

 6. Waarom maakt YouTube het zo moeilijk voor kleine YouTuebers om op de aanbevolen pagina te komen. Op mijn aanbevolen pagina zie ik alleen maar YouTubers die meer dan 20.000 abonnees hebben. Ik heb ook een YouTube-kanaal: Hete Chili #VraagHetGoogle

 7. #vraaghetgoogle :
  Is Rachid ook een Google-stem?

  Als je in instellingen > TTS > Download stemdata de Nederlandse stemmen probeert hoor je daar ook een stem die op Rachid lijkt

 8. Google is de laatste tijd goed in dingen beloven en nooit leveren, of functies te verwijderen. (ZIE NEST APP ANDROID TV/ APPLE TV) Toch jammer als je veel Google hardware hebt..

 9. Waarom weigert mijn Google home en assistent samen te werken met Ikea home smart? Toen ik alles net had geïnstalleerd ging het wel… Tot mijn frustratie is de samenwerking steeds slechter geworden zodanig dat we de mini en hub maar niet meer gebruiken want het antwoord is toch altijd dat hij het niet snapt. Ook ziet de Google home steeds meer smart lampen daar waar ze niet zijn. Op deze manier is een home smart systeem meer een superfrustratie systeem. Op het internet vindt ik geen antwoorden en Google is er ook niet duidelijk over

 10. Hoe kan het dat je wel "routines" kan instellen met de app IFTTT ( if then, then that) en dat het achter blijft in NL?
  En hoe zit het precies dat de directe website links some niet meer boven aanstaan maar een direct antwoord gegeven wordt? Is er een functie on dat uit te zetten? soms is het leuker om wat door "nieuwe"/"onbekende" pagina's tegen te Komen.

 11. Hoi ik heb een vraagje: kan ik een wekker zetten dat elke dag automatisch af gaat want nu moet ik het elke dag zeggen tegen Google mini 👍🏻👍🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *